BRAVA sistem

 

Rast grudi prirodnim putem - BRAVA sistem

 

Do današnjeg dana, žene koje su želele da promene veličinu i oblik svojih grudi imale su svega nekoliko opcija. Postojala je hirurška augmentacija dojke, tablete ili kreme, kao i grudnjaci sa umetcima.

BRAVA sada pruža ženama mogućnost povećanja dojki koje u stvari dovodi do rasta prirodnog tkiva dojke, sa garantovanim rezultatima, u privatnosti njihovog doma.

 

 

Kako funkcioniše BRAVA sistem prirodnog rasta grudi ( dojki )

 

BRAVA predstavlja prvi klinički dokazani pristup povećanju dojki kojim se zapravo povećava prirodno tkivo ženske dojke, bez operacije, lekova ili krema.

 

Prirodni način rasta grudi ( dojki ) 

 

Naše telo poseduje prirodni mehanizam za rast i zarastanje. Kada se tkivo postavi u uslove tenzije koja se održava, počeće da raste. Ovaj pricip poznat je kao „ekspanzija tkiva“ i lekari ga koriste već 30 godina u različitim rekonstruktivnim procedurama. BRAVA sistem predstavlja spoljni tkivni ekspander.

 

Sistem vrši nežno trodimenzionalno vučenje koje stavlja dojku pod pritisak. Ova veoma blaga održavana tenzija izaziva ćelijski odgovor u smislu replikacija. Nakon adekvatne primene BRAVA sistema kao konačni ishod dobija se novo tkivo dojke, koje rezultira većim, punijim dojkama.

 

 

Koliko povećanje grudi ( dojki ) se dobija 

 

Sa korišćenjem BRAVA sistema dobija se trajno povećanje grudi ( dojki ) od ½ do 2 veličine, odn. broja grudnjaka. Rezultati variraju zavisno od individualnih bioloških faktora, učestalosti nošenja i dužine primene. Da biste postigli veći rast neophodno je duže nošenje BRAVA sistema.

 

Da bi se postiglo povećanje dojki od oko jednog broja grudnjaka (100cc) neophodno je najmanje 10 nedelja održavanog neprekidnog tretmana od najmanje 10 sati dnevno.

 

Sigurnost BRAVA sistema prirodnog povećanja grudi - dojki

 

BRAVA sistem je siguran i efikasan način povećanja tkiva dojki. Naime, u kliničkim studijama, jedini neželjeni efekat tokom primene sistema bile su kožne reakcije na proizvod. 

 

Prednosto BRAVA sistema prirodnog povećanja grudi ( dojki ):

 

  • Procedura se izvodi bez stranog materijala
  • Procedura se izvodi bez rezova i sečenja
  • Intervencija je bez ožiljaka
  • Liposukcija radi uzimanja neophodnih masti što dovodi do dobrih sporednih efekata
  • Brz oporavak
  • Dobijaju se prirodne dojke

Komentari (2)

Ivana Moric Grubesic

Odgovori

05.08.2016 15:26

Postovanje, mene zanima koliko kosta ta Brava.

sandra dakic

Odgovori

14.08.2016 19:36

Mozete li mi reci nesto vise o bravo metodi povecavanja grudi, sta je neophodno da se uradi, i koliko kosta to zadovoljstvo? Hvala pozdrav :)

Ostavi komentar

Poslednje sa bloga

 U prijatnom ambijentu i u opuštenoj atmosferi stručnjaci Specijalne hirurške bolnice „Hirurgija dr Drašković“ brinu se o Vama i Vašim zdravstvenim problemima. Lečenje proširenih vena operativnim i neoperativnim metodama. Operacija vena klasičnom metodom, operacija vena laserom, operacija vena radio talasima i operacija vena vodenom parom

Saznaj više

Ponedeljak - Petak

8:00 - 21:00

Subota

8:00 - 15:00

Nedelja

Ne radi


Telefon

+381 11 344 85 41 | +381 11 344 85 47