Kako povecati grudi prirodno - česta pitanja o Brava proceduri

Kako povecati grudi prirodno ?

Kako povecati grudi prirodno je najčešće pitanje koje sebi i stručnjacima postavljaju žene koje žele određene promene u svom izgledu. Sve više žena izbegava ugradnju implantata i druge načine povećanja grudi, već se odlučuje za povećanje grudi potpuno prirodno uz pomoć BRAVA+Tam procedure.

Najčešća pitanja koja postavljaju su:

Da li ima razlike ukoliko sam rađala i dojila? Imam razvučene dojke poput praznih kesa. Šta možete da mi kažete o vremenu potrebnom za nošenje BRAVA aparata?

Samo ukoliko Dr Stojiljković ne kaže drugačije na konsultativnom pregledu, većina žena nosi BRAVU 3-5 nedelja pre operacije i oko 3 meseca nakon nje.

Postavite pitanje doktoru

Polja obelezena zvezdicom je obavezno popuniti. Zadržavamo pravo izbora komentara koji ce biti objavljeni, kao i pravo skracivanja komentara. Komentare koji sadrže govor mržnje*, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na tekst koji komentarišete, ne objavljujemo.

Poslednje sa bloga

 U prijatnom ambijentu i u opuštenoj atmosferi stručnjaci Specijalne hirurške bolnice „Hirurgija dr Drašković“ brinu se o Vama i Vašim zdravstvenim problemima. Lečenje proširenih vena operativnim i neoperativnim metodama. Operacija vena klasičnom metodom, operacija vena laserom, operacija vena radio talasima i operacija vena vodenom parom

Saznaj više

Ponedeljak - Petak

8:00 - 21:00

Subota

8:00 - 15:00

Nedelja

Ne radi


Telefon

+381 11 344 85 41 | +381 11 344 85 47