Estetika grudi

Uvećanje grudi prirodnim putem

 

BRAVA + TAM (Transfer Autologne Masti, engl. AFT- Autologous Fat Transfer) procedura predstavlja najprirodniji način uvećanja Vaših grudi. Dojke će izgledati normalno i imati normalan osećaj, bez stranog tela u Vašem organizmu. Pored toga, sigurno će Vam se svideti dodatna dobit oblikovanja tela liposukcijom. Uvećanje grudi se vrši prirodnim putem, bez ikakvih rezova i ožiljaka.

 

Detaljnije informacije o prirodnom uvećanju grudi možete pronaći na stranici povećanje grudi prirodnim putem .

 

 

Brava sistem - korak napred u korekciji deformiteta dojki ( grudi )

 

U Hirurškoj bolnici „Hirurgija dr Drašković“ možemo korigovati deformitete i učiniti Vaše grudi perfektnim, izvesti estetsku operaciju grudi bez reza primenom revolucionarne, minimalno invazivne BRAVA + TAM procedure. Vaše dojke će izgledati normalno i imati normalan osećaj.

 

Detaljniji tekst i informacije o korekciji deformiteta dojki možete pročitati na stranici korekcija deformiteta dojki .

 

 

Prirodno rešenje za probleme sa implantatima dojki

 

Imamo prirodno, dugoročno rešenje za najčešće probleme koji se sreću kod pacijentkinja sa ugrađenim implantatima dojke. Ova nova procedura je komotna za pacijentkinje kod kojih su ranije ugrađeni implantati u grudi, a sada imaju probleme sa njima.

 

Detaljnije informacije možete pročitati na stranici problemi sa implantatima dojke .

 

Podizanje grudi bez implantata

 

Ne postoji druga procedura podizanja dojki koja je prirodnija od one koja se sprovodi u našoj ustanovi. Kod naše tehnike BRAVA+TIM nema rezova niti ožiljaka i upravo zbog toga je ona najbolja tehnika za povećanje grudi.

 

Detaljnije informacije možete pročitati na stranici podizanje grudi bez implantata .

 

       Uvećanje ( povećanje ) grudi prirodnim putem i bez reza

Komentari (0)

Ostavi komentar

Poslednje sa bloga

 U prijatnom ambijentu i u opuštenoj atmosferi stručnjaci Specijalne hirurške bolnice „Hirurgija dr Drašković“ brinu se o Vama i Vašim zdravstvenim problemima. Lečenje proširenih vena operativnim i neoperativnim metodama. Operacija vena klasičnom metodom, operacija vena laserom, operacija vena radio talasima i operacija vena vodenom parom

Saznaj više

Ponedeljak - Petak

8:00 - 21:00

Subota

8:00 - 15:00

Nedelja

Ne radi


Telefon

+381 11 344 85 41 | +381 11 344 85 47