Česta pitanja

 

Koliko je potrebno ukupno pregleda, kontrola odn. poseta ordinaciji?

Uobičajeno je da Vas prilikom prvog pregleda detaljno pregledamo, odgovorimo na sva pitanja, uradimo polaznu magnetnu rezonancu (MRI) dojki i izmerimo odgovarajuću BRAVU. Sve ovo se može uraditi za jedan dan. Potom nakon četiri nedelje nošenja BRAVA aparata, dolazite na liposukciju i proceduru transfera masti. Ovo će biti mala ambulantna procedura. Većina naših pacijenata je sa strane i dolaze obično petkom, a vraćaju se kući u utorak. Konačno, preporučujemo treću posetu nakon 6-9 posle transfera masti, kada možemo proceniti konačan rezultat i uraditi kontrolni MRI pregled.

Postavite pitanje doktoru

Polja obelezena zvezdicom je obavezno popuniti. Zadržavamo pravo izbora komentara koji ce biti objavljeni, kao i pravo skracivanja komentara. Komentare koji sadrže govor mržnje*, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na tekst koji komentarišete, ne objavljujemo.

Poslednje sa bloga

 U prijatnom ambijentu i u opuštenoj atmosferi stručnjaci Specijalne hirurške bolnice „Hirurgija dr Drašković“ brinu se o Vama i Vašim zdravstvenim problemima. Lečenje proširenih vena operativnim i neoperativnim metodama. Operacija vena klasičnom metodom, operacija vena laserom, operacija vena radio talasima i operacija vena vodenom parom

Saznaj više

Ponedeljak - Petak

8:00 - 21:00

Subota

8:00 - 15:00

Nedelja

Ne radi


Telefon

+381 11 344 85 41 | +381 11 344 85 47