Kako izgleda Brava sistem povećanja grudi prirodnim putem

 

BRAVA starter sistem za uvecanje grudi prirodnim putem sastoji se iz dve polučvrst korpe sa specijalno dizajniranim silikonskim ramovima i sofisticiranim minikompjuterom, zvanim SportBox koji proizvodi i održava pritisak unutar korpi. Sportski grudnjak je takođe uključen u komplet da bi držao korpe i SportBox u mestu. Sistem takođe uključuje dodatke i uputstvo.

 

Brava sistem povećanja grudi prirodnim putem     Uvecanje grudi prirodnim putem    

 


Uvecanje grudi se vrši prirodnim putem prirodnim putem

 

SportBox predstavlja „mozak“ BRAVA sistema i ima nekoliko značajnih funkcija. Sadrži senzor koji konstantno reguliše optimalni pritisak unutar kupola. Mala pumpa lagano izbacuje vazduh iz kupola da bi kreirala vakuum, dok kompjuterski čip beleži vreme nošenja sistema, kao i pritisak unutar kupola. On takođe čita i piše ove informacije koje možete prebaciti na naš kol centar putem telefonske linije. To omogućava da vidite tip nošenja kao i grafikon vašeg napredovanja. Ovo nam pomaže da odgovorimona bilo koje pitanje koje imate u vezi individualne primene. Sistem takođe sadrži i bateriju sa sistemom za punjenje.

 

Korpe stižu u različitim dimenzijama. Vašu veličinu ćete odrediti sa na osnovu oblika vašeg tela u dogovoru sa našim specijalistom. Tokom povećanja grudi biće vam potrebne veće korpe koje će se prilagoditi novom rastu i pomoći vam da postignete dodatne rezultate.

Komentari (0)

Ostavi komentar

Poslednje sa bloga

 U prijatnom ambijentu i u opuštenoj atmosferi stručnjaci Specijalne hirurške bolnice „Hirurgija dr Drašković“ brinu se o Vama i Vašim zdravstvenim problemima. Lečenje proširenih vena operativnim i neoperativnim metodama. Operacija vena klasičnom metodom, operacija vena laserom, operacija vena radio talasima i operacija vena vodenom parom

Saznaj više

Ponedeljak - Petak

8:00 - 21:00

Subota

8:00 - 15:00

Nedelja

Ne radi


Telefon

+381 11 344 85 41 | +381 11 344 85 47