Naučna osnova Brava sistema

 

Brava funkcioniše tako što vrši blagi pritisak (trodimenzionalno vučenje) na dojke i kada se on održava dovodi do stvaranja novog tkiva dojke. Ova tehnika, poznata kao tkivna ekspanzija nije nova; nov je samo način primene. U poslednjih 30 godina u medicini se koristi isti naučni princip za rast tkiva u nekoliko procedura, koje uključuju rekonstrukciju dojke i produženje ekstremiteta. BRAVA, sa svojim brojnim patentima, jeste nova zbog toga što koristi princip nehirurškog rasta mekog tkiva dojke. BRAVA sistem uvećanja i oblikovanja dojki predstavlja jedini medicinski uređaj koji koristi in vivo tkivni inženjering u estetske svrhe. Kliničko istraživanje pokazalo je da su žene koje su koristile ovu proceduru dobile povećanje volumena dojke od 35cc do 250 cc trajnog rasta tkiva.

 

Neke žene smatraju BRAVA sistem nežnom pumpom za dojke, ali u slučaju BRAVE, tenzija plasirana na vaše dojke dovodi do stvarnog rasta njihovog tkiva. Kada su primenjene direktno na bradavicu, pumpe za dojku izazivaju jak pritisak koji indukuje stvaranje i lučenje mleka iz dojke. Pumpe se koriste u veoma ograničenim periodima vremena, do postizanja željene laktacije. Sa BRAVA sistemom postignuti pritisak je veoma blag (svega 15 do 30 mm Hg) i ako se on održava duže od 10 sati dnevno, nad celokupnom površinom dojke, rezultat će biti postepeno stvaranje novog tkiva dojke.

 

 

Povećanje grudi BRAVA sistemom se vrši uz pomoć prirodnog rasta tkiva

U prvoj fazi nošenja, inicijalno povećanje koje se uočava, posledica je prvenstveno otoka, sa veoma malom količinom trajnog rasta tkiva. Međutim, nastavkom primene BRAVA sistema, počeće sa polaganim stvarnim rastom tkiva, da bi se na kraju tretmana postigla veće proporcija stvarnog tkivnog rasta u odnosu na otok. Ovaj BRAVA ciklus rasta prikazan je na sledećem grafikonu.

Povecanje grudi prirodnim putem

Sa svakodnevnim nošenjem BRAVE od najmanje 10 sati, primetićete da vaše dojke postaju otečene i uvećane. Kada skinete sistem (14 sati), otok opada i dojke se smanjuje. U stvari, svaki dan kada postavite BRAVA sistem, pa ga potom skinete, vi prolazite kroz BRAVA ciklus rasta. Kako prolaze nedelje i svakoga dana se ponavlja proces poput prikazanih zubaca na testeri (uključeno i isključeno), polako ćete primetiti da čak i kada je aparat duže vreme skinut, nema više značajnijeg smanjenja volumena dojki. To znači da je počelo sa stvarnim rastom tkiva, uz prateći otok. Veličina rasta je oko kap na dan. Znaćete da ste na sredini tretmana kada, pre stavljanja sistema za sledeći ciklus od 10 sati, povećanje koje vidite predstavlja konačnu veličinu koju želite.

 

Sa BRAVA sistemom, rast se odnosi na celu površinu dojke. Brava je kreirana za povećanje tkiva dojke u svim pravcima dok efekat gravitacije jedino vuče nadole, dovodeći do uleganja dojke.

Povecanje gurid prirodnim putem

 

Fotografije slikane jednom nedeljno najbolje dokazuju ovaj rast. One će vam pomoći da se prisetite početne tačke. (Ovo se ponekad čini nepotrebnim; čak i nakon hirurške augmentacije, mnoge žene zaborave kako su izgledale pre operacije). Dobra je ideja da se slikate sa grudnjakom ili u kupaćem kostimu. Na ovaj način videćete stvarne promene. Primetićete kako počinjete da popunjavate gornji deo grudnjaka. Ovo takođe pomaže kao ohrabrenje u toku 

Komentari (0)

Ostavi komentar

Poslednje sa bloga

 U prijatnom ambijentu i u opuštenoj atmosferi stručnjaci Specijalne hirurške bolnice „Hirurgija dr Drašković“ brinu se o Vama i Vašim zdravstvenim problemima. Lečenje proširenih vena operativnim i neoperativnim metodama. Operacija vena klasičnom metodom, operacija vena laserom, operacija vena radio talasima i operacija vena vodenom parom

Saznaj više

Ponedeljak - Petak

8:00 - 21:00

Subota

8:00 - 15:00

Nedelja

Ne radi


Telefon

+381 11 344 85 41 | +381 11 344 85 47