Podizanje grudi bez implantata

 

Povećanje grudi bez reza , implantata i ožiljaka

 

Postoji mnogo razloga zbog kojih dojke mogu da postanu opuštene ili da vise. Neki od njih uključuju rađanje dece, normalni proces starenja, veoma velike dojke, povećanje ili smanjenje telesne mase, nasleđe ili gravitacija. Sa našom potpuno novom procedurom povećanja grudi ( dojki ) bez reza, ožiljaka i implantata, koja se praktično izvodi samo ambulantno , bez velike operacije, pacijenti uživaju u prirodnoj korekciji njihovih dojki.

 

Savetujemo da se ne naprežete tokom perioda oporavka. Izbegavajte saginjanje i podizanje. Vratićete se normalnim aktivnostima za nekoliko nedelja.

 

Koristimo proceduru Dr Khouri-ja koji je usavršio metodu prirodnog podizanja dojki (mastopeksija) kojom se dobijaju prirodne, jedre mladalačke dojke korišćenjem sopstvenih tkiva i masti pacijentkinje, dok se ponekad, ako je potrebno, koristi umetanje “unutrašnjeg grudnjaka” sačinjenog od hirurškog konca, ponovo bez rezova ili ožiljaka na dojci. Ovo obezbeđuje unutrašnju podršku i podiže dojke, na način sličan kao da nosite grudnjak. Razlika je u tome što je grudnjak smešten ispod kože. Ovo je preokret!

 

Proces počinje tako što pacijentkinja nosi BRAVA grudnjak, naš spoljni ekspander, tokom nekoliko nedelja i samo dok spava. Ovaj poput gela mekani grudnjak nežno usisava predeo dojki u cilju stvaranja dovoljnog recipijentnog matriksa za ubrizgavanje velikih količina masnog tkiva koje će preživeti.

 

Prednosti procedure povećanja grudi bez reza

 

Potpuno prirodno podizanje grudi

Podizanje grudi bez implantata

Brzi oporavak

Nema rezova, nema sečenja, nema ožiljaka

Liposukcija

Minimalno invazivna procedura

 

 

Povećanje grudi bez reza - Anestezija

Procedura se radi ambulantno, često u uslovima lokalne anestezije i sedacije.

 

Povećanje grudi bez reza - Oporavak

Prosečno vreme oporavka iznosi 2-4 dana, znatno kraće nego u slučaju korekcije implantatima.

Komentari (3)

Dragana Miodragović

Odgovori

24.05.2016 14:36

Dobar dan.

Da li mi možete reći okvirnu cenu za podizanje grudi bez implantata?

Hvala!

Daliborka Vidovic

28.06.2016 14:16

Postovanje htjela bih povecati grudi bez implantata zanima me cijena? Unaprijed hvala

Danijela Ilic

Odgovori

03.07.2016 01:26

Postovani, imam 40 godina i cetiri porodjaja. Zanima me koja je cena podizanja grudi bez povecanja, a koja je cena zatezanja stomaka?

Ostavi komentar

Poslednje sa bloga

 U prijatnom ambijentu i u opuštenoj atmosferi stručnjaci Specijalne hirurške bolnice „Hirurgija dr Drašković“ brinu se o Vama i Vašim zdravstvenim problemima. Lečenje proširenih vena operativnim i neoperativnim metodama. Operacija vena klasičnom metodom, operacija vena laserom, operacija vena radio talasima i operacija vena vodenom parom

Saznaj više

Ponedeljak - Petak

8:00 - 21:00

Subota

8:00 - 15:00

Nedelja

Ne radi


Telefon

+381 11 344 85 41 | +381 11 344 85 47