Česta pitanja

 

Moja prijateljica je imala lampektomiju i urađena joj je rekonstrukcija dojke implantatom nakon zračenja. Kod mene je prošlo skoro godinu dana od kako sam završila zračenje. Koliko je to izvodljivo ovom procedurom ?

Sa primenom tradicionalnih procedura, kao kod Vaše prijateljice, to je zaista teško postići. Međutim, sa našom revolucionarnom procedurom transplantacije masti uz primenu BRAVE, pronašli smo idealni način rekonstrukcije zračene dojke. Procedura transplantacije masti zaista uklanja oštećenja izazvana zračenjem i trebalo bi da omogući povratak dojke sa prirodnim izgledom i osećajem.

Postavite pitanje doktoru

Polja obelezena zvezdicom je obavezno popuniti. Zadržavamo pravo izbora komentara koji ce biti objavljeni, kao i pravo skracivanja komentara. Komentare koji sadrže govor mržnje*, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na tekst koji komentarišete, ne objavljujemo.

Poslednje sa bloga

 U prijatnom ambijentu i u opuštenoj atmosferi stručnjaci Specijalne hirurške bolnice „Hirurgija dr Drašković“ brinu se o Vama i Vašim zdravstvenim problemima. Lečenje proširenih vena operativnim i neoperativnim metodama. Operacija vena klasičnom metodom, operacija vena laserom, operacija vena radio talasima i operacija vena vodenom parom

Saznaj više

Ponedeljak - Petak

8:00 - 21:00

Subota

8:00 - 15:00

Nedelja

Ne radi


Telefon

+381 11 344 85 41 | +381 11 344 85 47