Da li je moguće povećanje grudi prirodnim putem?

Ukoliko spadate u neverovatan procenat (oko 75 %) žena koje nisu zadovoljne veličinom i oblikom svojih grudi, te tražite promene svog izgleda bez ugradnje silikona, dobra vest je da je medicina omogućila najsavremeniju i, trenutno, najpopularniju metodu u okviru ovakvih intervencija – Brava sistem, odnosno povećanje grudi prirodnim putem.

povećanje grudi prirodnim putem
Sada se slobodno možete otarasiti svih push-up grudnjaka i majica i bluza sa manjim izrezima, te zaboraviti na sve trikove koje ste primenjivale, a koji i tako nisu imali nekog značajnijeg efekta. Povećanje grudi prirodnim putem dostupno je i moguće u našoj zemlji, te se pripremite za revoluciju u promeni svog izgleda – a evo i kako ta promena funkcioniše.

 

Šta sve podrazumeva Brava sistem?


Brava sistem baziran je na prirodnim mogućnostima tkiva ljudskog tela da se, u uslovima blage tenzije, šire i produžavaju, te dupliraju svoje ćelije onda kada je potrebno zarastanje. Upravo su sposobnost dupliranje ćelija postavljenih pod blagi pritisak bili ključni za povećanje grudi prirodnim putem, jer ova procedura podrazumeva postavljanje spoljašnjeg ekstenzera na grudi, koji ih blagim pritiskom širi i produžava, dupliranjem ćelija stvarajući novo tkivo dojke. Istovremeno, nikakvo strano telo Vam se ne ubacuje u organizam, već se grudi uvećavaju prirodno, te se samim tim čuva njihova osetljivost, ali i krvotok i nervi.


Šta nakon nošenja ekstenzera?


Nakon nošenja Brava Sport Boxa u vidu sportskog grudnjaka, koji će blagim pritiskom izvršiti povećanje grudi, uklanjaju se masne ćelije sa jedne regije tela i ubrizgavaju u grudi koje su nošenjem ekstenzera raširene. Na taj način se popunjavaju prazni delovi, te grudi dobijaju sasvim prirodan izgled, što je ujedno jedan od najvažnijih ciljeva kada je povećanje grudi prirodnim putem u pitanju.


Povećanje grudi prirodnim putem i do dva broja


Brava sistem omogućava da uvećate grudi od pola do čak dva broja brushaltera, a u zavisnosti od dužine nošenja sportskog grudnjaka koji će širiti tkivo. Lekari navode da postoje individualne razlike među ženama, u smislu broja povećanja, ali se slažu da ćete što duže budete koristili ovu metodu postizati i bolje rezultate, sve opet u skladu sa Vašim očekivanjima i željama.


Neželjeni efekti?


Već samim tim što povećanje grudi prirodnim putem ne podrazumeva implementaciju stranih dodataka u Vaš organizam, neželjeni efekti svedeni su na minimum. Kako se čitav proces odvija bez rezova, samim tim nećete imati ni estetske neželjene efekte u vidu ožiljaka ili drugih vidljivih promena. Jedino što se navodi kao izuzetno redak, a opet moguć efekat, jeste reakcija kože na sportski grudnjak koji vrši ekstenzije. U svakom slučaju, lekar će Vam pre nošenja savetovati da li će on Vašoj koži pogodovat ili ne, tako da nema razloga za brigu.


Dužina trajanja procedure


Već je pomenuto da povećanje grudi prirodnim putem daje rezultate u skladu sa dužinom nošenja sportskog grudnjaka, ali Vam za početak savetujemo da lekaru saopštite svoje želje i svoja očekivanja, kako biste isplanirali dovoljno vremena za čitav proces. Obično se preporučuje 3-5 nedelja nošenja grudnjaka pre transplatacije masti u dojke, ali ukoliko želite da povećanje grudi prirodnim putem rezultira jednim brojem grudnjaka više, proces može trajati i do 10 nedelja. U svakom slučaju, individualne konsultacije sa lekarom rešiće Vam ove nedoumice.

 

Komentari (0)

Ostavi komentar

Doktor vas pita

Kako ste pronašli naš web sajt
Pogledaj rezultate

Zdravlje