Šta odabrati: silikoni ili povećanje grudi prirodnim putem

Ukoliko želite da povećate svoje male grudi ili da ih zategnete, pred Vama je donedavno bilo svega nekoliko opcija: trikovi sa grudnjacima i odećom, razne kreme i vežbe i – ugradnja silikona. Kako je nova sjajna vest da je i u našoj zemlji dostupno povećanje grudi prirodnim putem, to se i ova mogućnost odnedavno ubacuje na malopre spomenutu listu.

brava povecanje grudi prirodnim putem
Kako su silikoni sve manje popularni jer nakon njih grudi deluju „napumpano“ i nikako kao poklon genetike i majke prirode, to Brava sistem ili prirodno uvećanje dojki postaje sve traženija metoda. Ipak, pre nego što uporedimo prednosti i mane jednog i drugog procesa, objasnićemo kako ova procedura funkcioniše.


Kako funkcioniše povećanje grudi prirodnim putem?


Brava sistem ili povećanje grudi prirodnim putem podrazumeva nošenje specijalizovanog sportskog grudnjaka u periodu koji Vam preporučuje lekar. Ovakav grudnjak vrši blagi pritisak na dojke, šireći ih i produžavajući, a baziran je na prirodnoj mogućnosti svakog organizma da u uslovima tenzije duplira ćelije, na taj način omogućavajući zarastanje i obnovu tkiva.
Iako na prvi pogled može delovati opterećujuće, treba imati na umu da proces nošenja grudnjaka nimalo nije bolan, te da je potpuno prirodan i neškodljiv. Nakon nošenja ovakvog brushaltera, povećanje grudi prirodnim putem završava se otklanjanjem masti sa jedne regije tela pacijentkinje i ubrizgavanjem masnih ćelija u dojke, kako bi se one popunile i učinile čvršćim nakon rastezanja. Na ovaj način, ceo proces se odvija bez stranih tela, potpuno prirodno i, naravno, pod nadzorom lekara, te se smatra i jednom od najbezbednijih metoda uopšte.


Poslednje i najvažnije: krajnji cilj, tj. izgled


Kada se upoređuje ugradnja silikona i povećanje grudi prirodnim putem, najpre treba pomenuti da su poslednja istraživanja pokazala da sve žene koje žele da uvećaju dojke zapravo žele da one i dalje izgledaju prirodno, odnosno da se nikakva intervencija na njima ne vidi.


To je ujedno i jedan od razloga zašto je sve više zahteva za vađenja silikona iz grudi i započinjanja procesa za povećanje grudi prirodnim putem, jer više nije moderno imati grudi kao „napumpane“, na kojima se na prvi pogled može videti da su dobijene veštačkim putem.


Dobra vest je, dakle, što su i trendovi počeli najpre da brinu o zdravlju žene, koje i treba da bude najbitnije.

 

Veličina – konačni broj grudnjaka


Iako se silikonima mogu postići i ogromna povećanja, povećanje grudi prirodnim putem omogućava rast do najviše dva broja brushaltera, što je u skladu sa malopre pomenutim prirodnim izgledom. I dok kod silikona postoji opasnost nus-pojava, sa Brava sistemom prirodnog uvećanja će sve zavisiti od Vas: u zavisnosti od toga koliko dugo nosite grudnjak koji će vršiti ekstenziju možete očekivati određene reultate, odnosno bolje efekte za duži period korišćenja grudnjaka.

 

Neželjeni efekti obe procedure


Pošto je već naširoko poznato da ugradnja silikona ima veliko broj neželjenih efekata kako na stanje čitavog organizma, tako i na zdravlje dojki, osvrnućemo se na neželjene nus-pojave vezane za povećanje grudi prirodnim putem, koje su, zbog same procedure, zaista svedene na minimum.


Naime, kako se korišćenje ove metode ne svodi na postavljanje stranog tela u organizam, i kako nema rezova i sečenja tkiva, to nema ni ožiljaka ni mogućnosti da telo odbaci ovakav proces.


Jedino što se navodi kao nus-pojava koja se javlja zaista malom procentu žena jeste reakcija kože na nošenje sportskog grudnjaka koji vrši ekstenzije, ali kako ćete se u početnim fazama redovno konsultovati sa lekarom, čak ni u slučaju prevelike osetljivosti kože ne morate brinuti.


Medicina je usavršila povećanje grudi prirodnim putem, te se vodite ovim otkrićem i brinite o svom zdravlju kao što vodite računa o lepoti.

Komentari (0)

Ostavi komentar

Doktor vas pita

Kako ste pronašli naš web sajt
Pogledaj rezultate

Zdravlje